Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Först i Dalarna med spontanansökan

Rasmus Ericsson framför kommunhuset

Rasmus Ericsson framför kommunhuset

Leksand är den första kommunen i Dalarna som lanserar en spontanansökan, vilket är ett viktigt steg enligt vår kompetensförsörjningsplan.

Det är många som är nyfikna på Leksands kommun som arbetsgivare. Därför har nu en spontanansökningsfunktion tagits fram och funktionen lanserades redan förra veckan.

– Vi vill göra det enklare att komma i kontakt med oss och erbjuda möjligheten att man ska kunna anmäla sitt intresse att jobba hos oss i de fall som vi inte har en passande utlyst tjänst att söka, säger rekryteringsspecialist Rasmus Ericsson.

Spontanansökan görs snabbt och enkelt via vår webb och sedan hamnar den sökande i vår CV-databas där vi kan matcha den sökandes profil mot framtida lediga tjänster.

Att vara inlagd i CV-databasen betyder dock inte att den sökande automatiskt är med i framtida rekryteringsprocesser, utan den sökande behöver aktivt söka den tjänst som man tycker verkar intressant. CV-databasen kommer att användas för att kunna tipsa spontanansökare om att vi har publicerat en tjänst som passar deras profil.

– Det känns viktigt och kul att vi kan möjliggöra för alla som är nyfikna på oss att på ett enkelt och effektivt sätt kunna skicka in en intresseanmälan. Det är många som söker sig till oss och vill lämna in sitt CV, där vi tidigare inte helt kunnat fångat upp den sökande, men det kan vi göra nu vilket är mycket glädjande, säger Rasmus.

Spana in var spontanansökan bor på leksand.se genom att klicka här! Länk till annan webbplats.