Trivselregler

Skriv ut

Kontakta Leksandshallen

Telefon: 0247-802 60

E-postadress: leksandshallen@leksand.se

Alla måste duscha ordentligt utan badkläder före bad, utan badkläder, av hygieniska skäl. Svett, parfym, deodoranter, hårprodukter och smuts påverkar vattnet negativt och då måste mer klor tillsättas, vilket vi vill undvika.

Det är inte tillåtet att bada med underkläder under badkläderna. Både av hygieniska skäl samt att bomullsunderkläder försämrar vattenkvalitén. Tänk därför på att bada med kläder avsedda för bad, ej bomull. Bebisar badar med badbyxor som sitter åt ordentligt kring midja och ben eller engångsbadblöja. Vi säljer badkläder för både stora och små i vår reception, där finns även badblöjor.

Det går bra att ta med sig egen fika och fika inne i simhallen. Tänk bara på att inte ta några glasflaskor eller glasburkar med er.

Relaxavdelningens servering är öppen från klockan 14.00 på fredagar och från klockan 10.00 lördagar och söndagar. Vi serverar smörgåsar, fikabröd, enklare maträtter och dryck. Där kan även icke relax-gäster handla. Övriga dagar kan du köpa dryck, fikabröd och smoothie i simhallens reception. 

Vi måste alla tänka på att visa hänsyn i simhallen och alla tillhörande lokaler. 

Saker att tänka på och påminna sina barn om:

  • Spring inte på våra hala golv
  • Se till att det är fritt i poolen där du tänker hoppa i.
  • Åk en och en i rutschbanan.
  • Sitt eller ligg inte på våran bassänglina. 
  • Lek inte med våra badleksaker för nära bassängkanten eller så att det blir fara för andra besökare.

Det är förbjudet att filma och fotografera i våra lokaler.

Vi tillåter endast cyklop med plastglas i våran bässäng. Cyklop med riktigt glas riskerar att gå sönder och orsaka glassplitter på golv och i bässäng. Snorkel är inte tillåtet att använda hos oss.

Hos oss badar vi bastu utan badkläder sittandes på egen medhavd handduk. Sitthandduk finns att hyra i kassan.

Sidan uppdaterad: 2021-12-28