Relax

Skriv ut

Kontakta Leksandshallen

Telefon: 0247-802 60

E-postadress: leksandshallen@leksand.se

Kom och njut i vår relaxavdelning. Du får tillgång till egen omklädningshytt samt ång- och torrbastu. Du har även tillgång till bassänger, gym och samtliga träningspass. Självklart får du låna badrock och badlakan också.

Bubbelpoolen ur funktion

Våran bubbelpool är ur funktion. Något datum för när den ska åtgärdas finns inte i nuläget.

Lugn & ro

Relaxavdelningen är en plats för lugn och ro, avslappning och tystnad. Därför har vi en åldersgräns på 15 år. För er som gärna vill besöka relaxen tillsammans med era barn så är ni välkomna på söndagar då vi har öppet för barn i målsmans sällskap. För att alla gäster ska kunna njuta fullt av sitt besök gäller det att visa hänsyn till andra. Lämna kamera och mobiltelefon i hytten då dessa kan störa våra gäster och deras integritet.

Åldersgräns

Åldersgränsen för att besöka relaxavdelningen är 15 år, förutom söndagar då det kommer att vara öppet för barn i sällskap med vuxen.

Servering fredag till söndag

Relaxavdelningens servering är öppen från klockan 15.00 på fredagar och från klockan 10.00 lördagar och söndagar. Vi serverar korv med bröd och glass. 

Babybad i relaxen på onsdagar (inställt tillsvidare)

På onsdagar kan bebisar och föräldrar mysa tillsammans på relaxavdelningen. Då stänger vi av bubblorna i bubbelpoolen som håller cirka 36 grader. Ditt barn ska ha badblöja och badbyxa.

Vi har caféet öppet där vi har enklare tilltugg såsom kaffe, smörgås och smoothie. Ni får självklart ta med barnmat som ni värmer i micron åt barnen.

  • När: Onsdagar klockan 09.00-13.00.
  • Kostnad: 75 kronor för vuxen med ett barn.

Barndag på söndagar

På söndagar har vi reducerat pris för barn upp till tolv år i vuxet sällskap. Barnen tar med egen handduk och byter om i samma hytt som det vuxna sällskapet.

  • Kostnad: 75 kronor per barn (max två barn per betalande vuxen). Vuxna betalar ordinarie pris.

Sidan uppdaterad: 2023-09-06